Tele Cinco; va ser una omissió des de Madrid

El dia 21de març del 2006 al vespre, una periodista d'Atlas-news, l'empresa, que fa els documents a Catalunya, va trucar al batlle de Pals per contractar amb mi amb tota urgència. El batlle em va comunicar el fet i em vaig posar en contacte amb aquesta noia, la qual em va demanar permís per fer servir fotografies i sons de la pagina.  La meva resposta va ser que sense cap problema, però que hi constés l'origen. La noia em va respondre que això per suposat, i a més li vaig enviar altres sons d'altres idiomes que també tinc. El reportatge havia de ser emès al dia següent, dia 22 al vespre. Degut al fet que el dia de la demolició va coincidir amb una noticia, més important i més esperada per a tothom, el reportatge de la demolició es va posposar.

La ingrata sorpresa va arribar el dissabte dia 25 de març, quan per casualitat estava gravant les noticies i va aparèixer aquest reportatge, sense cap indicació, ni escrita ni parlada, sobre l'origen de les fotografies o la musica. Les fotografies, per descomptat només podien ser d'aquesta web. 

 Indignat faig la pertinent trucada a Madrid, i el responsable em comenta que ell no sap res, que haig de parlar dilluns amb qui va fer el reportatge, i que al vespre, com que no està previst tornar-lo a passar, no faran cap comentari sobre l'omissió. La periodista de Barcelona, dilluns es va disculpar, explicant els motius de l'omissió: Els caps de setmana hi ha el personal de torn, que desconeixia el "detall" de l'origen, es a dir, els caps de setmana no hi ha profesionals.

Tancar