COPYRIGHT

Tots els documents i fotografies d'aquesta web son propietat de Pals Radio Station Museum. Les cedides per terceres persones o entitats es posseeix el seu permís i està convenientment indicat l'origen. Si teniu interès per algun document, informació o fotografia per publicar-ho, imprimir  o exposar-la en qualsevol medi de difusió, ha de constar OBLIGATÒRIAMENT quelcom semblant a : 

"origen del document: www.radioliberty.org". Tanmateix, m'agradaria tenir coneixement per compartir la satisfacció de la publicació.

Internet va néixer lliure i ha de ser lliure, tots ens hem de beneficiar de la xarxa de xarxes, però tinguent més ètica que tres cadenes de televisió, concretament el canal 3/24, K3 (corporació catalana de radio i televisió) i Tele 5.

 

És de destacar la molt bona actuació de Ràdio Nacional d'Islàndia, que va sol·licitar permís per a usar dades i arxius sonors. L'àudio de l'emissió es troba en l'apartat d'audiovisuals. De no haver demanat permís, mai m'hagués assabentat, però així és com s'han de fer les coses, com ho ha fet Ràdio Nacional d'Islàndia, qui a més em van enviar el fitxer per posar a la web 

 

Tancar