COPYRIGHT

Tots els documents i fotografies d'aquesta web són propietat de Pals Radio Station Museum. Les cedides per terceres persones o entitats es posseeix el seu permís i està convenientment indicat l'origen. Si teniu interès per algun document, informació o fotografia per publicar-ho, imprimir o exposar-la en qualsevol medi de difusió, ha de constar OBLIGATÒRIAMENT quelcom semblant a "document: www.radioliberty.org".

No m'agrada posar watermarks a les fotografies ni als vídeos. És vergonyós que fins i tot algunes cadenes de televisió, diaris fins i tot de tirada nacional, així com periodistes que pugen vídeos a YouTube, agafin material de la web i el facin servir sense indicar l'origen.
Totes les fotografies que no tenen el "cedit per" són úniques i exclusives al món sencer.

És de destacar la molt bona actuació especialment de Ràdio Nacional d'Islàndia (i altres) que va sol·licitar permís per a usar dades i arxius sonors. L'àudio de l'emissió es troba en l'apartat d'audiovisuals. De no haver demanat permís, mai m'hauria assabentat, però així és com s'han de fer les coses, com ho ha fet Ràdio Nacional d'Islàndia, que a més em van enviar el fitxer per posar a la web. 

Tancar