Agraïment

Des d'aquí vull agrair la seva col·laboració a totes aquelles persones que han participat en aquest projecte enviant-me fotografies, vídeos, documents o signant en el  Facebook.
 
De la voladura n'he rebut molt de material. No l'hi he pogut posar tot ni molt menys però n'he intentat fer una tria, molt difícil per cert,  procurant posar-hi almenys una mica de cadascú. Jo no hi vaig anar a veure-la en directe, de fet, ja tenia planejat omplir la web amb fotografies cedides. Però la veritat es que no m'ha fet falta demanar-ho... Molta, moltíssima gent m'ha enviat per iniciativa pròpia les que havia fet i he rebut inclòs autèntiques "masses" de més de 1050 Mb (1Gb) en fotografies, sense comptar  les que m'han enviat ex-companys de feina, les quals, al igual que la resta, no hi consta el nom al considerar que la web és de tots els que hem tingut la sort de treballar en aquest emissora, tant odiada per uns i tant estimada per altres.
 
Tanmateix, vull agrair especialment en Xevi Coll Rovira  les correccions lingüístiques i ortogràfiques que ha fet de manera desinteressada de la "versió" catalana de la web .

També vull agraïr a Nick Olguin, ex director de l'emissora, la gran ajuda en la creació d'alguns textes, així com en la correcció de la versió anglesa.